Ingredienser:
Pasta (durum hvede semolina, salt) ( gluten), tomat 17 %, palmefedt, teksturiseret soja protein, modificeret kartoffelstivelse, ærteprotein, gærekstrakt, løg, salt, sukker , hvidløg, smagsgiver, oregano, karry, chilipulver.
Kategori:
Tørret
Forberedelse:
•1 Riv toppen af og fold bunden ud
•2 Tilsæt 400 ml kogende vand (niveau G)
•3 Rør 4 Forsegl igen, vent 10 minutter
•Tilføj mere vand, hvis det er nødvendigt.
•Kan tilberedes med koldt vand, forlænge tiden til>30 minutter
Indhold:
148g
< strong>Opbevaringstid:48 måneder ved en omgivende temperatur i et tempereret klima eller i henhold til NATO Standard AMedP-1.11; Kapitel 3 –Holdbarhed.S
Opbevaring: Tør ved stuetemperatur.
Ernæring pr. 100g:< /strong>
• Energi: 414 kcal/1739 kj
• Fed: 14 g
• Kulhydrat: 54g
• Fiber: 5g
• Protein: 17 g
• Salt: 2,6 g